Brugeroprettelse

Opret dig som bruger.

Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Log på selvbetjening” knappen i menuen til højre og herefter trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv. Det er vigtigt, at du udfylder e-mailfeltet med en gyldig e-mailadresse, da vi bruger denne mailadresse til at sende et aktiveringslink, og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelsesskemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mailadresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiveringslinket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig, og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det, du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)

Vi anbefaler, at du downloader app’en Min Læge

’Min Læge’ er en app, der giver alle borgere mulighed for nemmere at komme i kontakt med deres læge og få adgang til en række oplysninger om blandt andet aftaler, henvisninger og vaccinationer.
Det er desuden muligt, efter aftale, at foretage videokonsultation via app’en

App’en kan hentes fra App Store og Google Play.

Find nærmere info her:
https://sundhedsdatastyrelsen.dk/da/registre-og-services/om-min-laege-app