Om klinikken

Lægerne Lind og Printz

Lægeklinikken er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder, at du som patient er tilmeldt lægeklinikken og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den læge, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Lægeklinikken har siden 2012 ligget på Nørretorv, hvor vi i 2020 er flyttet til nr.19 i større lokaler. Helga Lind Nilsen har været del af klinikken siden 2008 og Stine Printz siden 2013. Udover de 2 faste læger, består klinikkens personale af 4 sygeplejersker, 1 bioanalytiker og 2 sekretærer.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger, som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

Konsultationslængde: Der er som udgangspunkt afsat 15 minutter til en konsultation. Dette er inkl. journalføring.
Af hensyn til dagens øvrige patienter bedes dette overholdt.
Vi bestræber os på at overholde tiden, så også du bliver kaldt ind til tiden, men dette kan til tider skride grundet uopsætteligt arbejde. I disse tilfælde beder vi om forståelse.

Akut sygdom: Hvis du er akut syg og mener at have brug for at blive set samme dag, bedes du ringe ml. kl. 8-9. Her vurderes, prioriteres og planlægges dagens opgaver.

E-konsultation: Har du ikke-akutte spørgsmål til lægen, kan du kontakte os via e-konsultation, ligesom vi gerne vil have mulighed for at kunne give simple beskeder eller prøvesvar via mail. Du bedes derfor oprette dig som bruger her.
Når du er oprettet, vil det desuden være muligt at bestille tider og forny recepter på fast medicin.
Alt dette kan tillige tilgås via app’en Min Læge