Om klinikken

Lægerne Lind og Printz

Lægeklinikken er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder, at du som patient er tilmeldt lægeklinikken og ikke den enkelte læge. Vi bestræber os på at tildele den enkelte patient et behandlingsteam bestående af en fast sygeplejerske og en fast læge. Dette er dit behandlingsteam, som du vil blive mødt af til dine planlagte kontroller. Oftest vil det være dine sygeplejerske du møder, men denne er under vedvarende supervision og ved behov konfereres med lægen. Ved behov for akutte vurderinger i lægeklinikken, kan du blive mødt af andre behandlere end dit behandlingsteam.

Lægeklinikken har siden 2012 ligget på Nørretorv, hvor vi i 2020 er flyttet til nr.19 i større lokaler. Helga Lind Nielsen har været del af klinikken siden 2008 og Stine Printz siden 2013. Herudover har vi Tamina som fastansat læge pr. februar 2024. Udover de 3 faste læger, består klinikkens personale af 5 sygeplejersker, 1 bioanalytiker og 3 sekretærer.

I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger, som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

Konsultationslængde: Der er som udgangspunkt afsat 15 minutter til en konsultation. Dette er inkl. journalføring, medicinfornyelse og evt. henvisninger.
Af hensyn til dagens øvrige patienter bedes dette overholdt.
Vi bestræber os på at overholde tiden, så også du bliver kaldt ind til tiden, men dette kan til tider skride grundet uopsætteligt arbejde. I disse tilfælde beder vi om forståelse.

Akut sygdom: Hvis du er akut syg og mener at have brug for at blive set samme dag, bedes du ringe ml. kl. 8-9.

E-konsultation: Har du ikke-akutte spørgsmål til lægen, kan du kontakte os via e-konsultation, ligesom vi gerne vil have mulighed for at kunne give simple beskeder eller prøvesvar via mail. Du bedes derfor oprette dig som bruger her.
Når du er oprettet, vil det desuden være muligt at bestille tider og forny recepter på fast medicin.
Alt dette kan tillige tilgås via app’en Min Læge